Case habitat

    
Sunt, in general, case parter sau parter cu un etaj mansardat, cu arii construite desfasurate de 120-250 mp. Se pot realiza si case din lemn cuplate (cu 1-2 etaje) sau case insiruite (town-houses) cu 2- 3 nivele si cel putin un perete comun la doua unitati de locuit. Nici regimul de inaltime nu este restrictiv, se pot realiza si apartamente in cladiri multietajate (condominium).

    Sunt perfect integrabile in zone rezidentiale, finisajele exterioare fiind identice cu cele ale caselor cu structura din caramida. La interior se pot folosi cele mai moderne materiale de finisare,  obiecte sanitare si de iluminat.
    PRO MOB COM ofera si case de vacanta la care se realizeaza un pronuntat caracter rustic si predomina finisajele din lemn. Oferim solutii pentru spatii comerciale sau de deservire, hoteluri, ateliere de productie.

Alte componente la case din lemn:

    Tamplaria poate fi din lemn stratificat, PVC sau aluminiu. Geamul este tip termopan cu sticla float standard sau cu emisivitate termica redusa. Se poate obtine un coeficient de transmisie termica foarte  redus (k=1,1...1,3 w/mp.K) care sa satisfaca cele mai exigente pretentii. Feroneria permite deschiderea ferestrelor in mai multe plane, la cerere oferim si sticla speciala anti-efractie.
    Fatada se poate realiza cu lemn, tencuieli decorative armate pe polistiren sau cu diverse placaje ceramice sau din material plastic (siding).