Marturii

Brandusa

postat 13 feb. 2013, 11:21 de Dan   [ actualizat la 24 mai 2014, 03:37 de Utilizator necunoscut ]


Casuta Noastra ...un vis implinit

In urma unei banale discutii cu un renumit arhitect, am fost cuceriti de ideea de a ne construi propria noastra casuta de lemn.
Am hotarat sa obtinem un credit prin Prima Casa ptr. constructie si apoi, am avut sansa de a-l intalni pe Dl. Dan Dumitrescu si echipa sa.
Dansul a fost alaturi de noi, atat in lupta acerba cu banca (procedurile sunt neclare si incurcate) cat si pe tot parcursul construirii casei.
In mai putin de 5 luni, visul nostru s-a concretizat.
Avem acum o casuta moderna, luminoasa, calduroasa si confortabila.
Il recomandam cu caldura pe Dl. Dan Dumitrescu si pe echipa sa,sunt adevarati constructori care lucreaza cu profesionalism si mai ales pasiune, iar rezultatele se vad.
Multumim din suflet!

Familia MirceaIsabela

postat 16 ian. 2012, 06:14 de Dan

Un bun exemplu de profesionalism.
 
In vara anului 2011 am luat hotararea de a construi o casa pentru parinti; Craciunul 2011 l-am sarbatorit 
deja impreuna cu parintii in noua casa, o casa moderna construita de societatea ProMob.
 
Decizia de a construi o casa pe structura din lemn a fost usoara: locuim intr-o tara nordica, unde casele se construiesc aproape in exclusivitate din lemn. Suntem foarte multumiti de rezultatul final:o casa confortabila, luminoasa si mai ales frumos finisata.
 De remarcat, data fiind distanta de la care am putut supraveghea progresul lucrarilor, seriozitatea firmei constructoare: o colaborare excelenta de la bun inceput, de la stabilirea si
personalizarea 
proiectului pana la incheierea constructiei. Foarte important pentru noi a fost ca firma care preia contractul de constructie sa ne livreze casa la cheie, asta insemnand sa ia in considerare toate lucrarile necesare ( de ex. racordarile necesare intr-o zona fara canalizare etc) pe langa constructia casei in sine. In cele trei luni de lucrari efective, toate aspectelementionate mai sus au fost realizate pe deplin.
 Multe multumiri, domnule Dan Dummitrescu!

Isabela si familia


Nicoleta

postat 20 apr. 2011, 03:05 de Dan

Acum suntem... acasa. A trecut deja o iarna de cand ne-am mutat si pot recomanda cu multa CALDURA acest tip de constructie realizat de firma Pro Mob. 
Ne-am mutat in casa noua in luna septembrie anul trecut. In luna decembrie, in toata zona ( Pucheni Mosneni-Prahova) s-a oprit alimentarea cu energie electrica pentru 3 zile, motivul fiind aceea ploaie care ingheta orice atingea.
In fine, dupa cele trei zile in care nu nu am putut incalzi casa , temperatura afisata in casa la revenirea curentului era de 18 grade Celsius.Cred ca asta spune foarte multe despre casa noastra.
 
 

Ioana

postat 17 oct. 2009, 19:44 de Utilizator necunoscut

“Cu un  buget redus am obtinut cu mult peste asteptari”

    
In urma cu doi ani eu si sotul meu ne-am cumparat un teren in Balotesti. Datorita unor imprejurari am fost fortati sa construim ceve repede pe acel teren. Sotul meu a insistat sa  construim o casa pe structura de lemn. Eu nu stiam mai nimic despre astfel de constructii, de fapt nu stiam nimic despre constructii in general. Dar, dupa aproximativ doua luni de la incepererea lucrarilor, casa noastra era aproape gata.

    Vreau totusi sa mentionez  ce a insemnat pentru mine aceasta alegere. Pana la prima ploaie, prima furtuna , prima ninsoare , nemaivorbind de prima zi geroasa am locuit in casa cu mare teama. In acceptiunea mea, un novice, o constructie pe structura din lemn reprezenta  ceva apropiat de fanarul parintilor, la care copil fiind ma uitam cu groaza de cate ori era furtuna.

    In zilele geroase centrala noastra pe gaze,chiar daca afara sunt -15 grade, nu functioneaza mai mult de o ora,doua in decurs de 12 ore. Costurile cu incalzirea sunt minime, imi aduc aminte cu infrigurare de factura la intretinere cand locuiam la bloc…

    Aerul interior este curat, nu este acelasi aer ca intr-o casa din beton, sau caramida. Acum avem intradevar linistea pe cere ne-am dorit-o.

    Acum dupa mai bine de 2 ani traiti in aceasta casa cu toata convingerea spun ca sotul meu a facut ce-a mai buna alegere.

Constantin

postat 17 oct. 2009, 19:43 de Utilizator necunoscut

"Cine construieste istet protejeaza mediul si economiseste"


    Multumesc pentru ajutor. Imi place sistemul dumneavoastra de constructie si mai ales multumesc pentru ca visul meu a devenit realitate.

    Totul a iesit asa cum mi-am dorit si mai ales asa cum mi-ati promis.
    Ce-am obtinut: o constructie simpla, sigura, curata si nu in ultimul rand rapida. Izolatie fonica excelenta, costuri foarte mici la incalzire, iar pe toata durata anului aer proaspat in toate camerele.

    Oricine cu putine cunostiinte tehnice si cu simt estetic poate obtine ce eu deja am reusit. Casa la care am visat.

    Va urez success in continuare!


1-5 of 5

Comments