“Cu un  buget redus am obtinut cu mult peste asteptari”

    
In urma cu doi ani eu si sotul meu ne-am cumparat un teren in Balotesti. Datorita unor imprejurari am fost fortati sa construim ceve repede pe acel teren. Sotul meu a insistat sa  construim o casa pe structura de lemn. Eu nu stiam mai nimic despre astfel de constructii, de fapt nu stiam nimic despre constructii in general. Dar, dupa aproximativ doua luni de la incepererea lucrarilor, casa noastra era aproape gata.

    Vreau totusi sa mentionez  ce a insemnat pentru mine aceasta alegere. Pana la prima ploaie, prima furtuna , prima ninsoare , nemaivorbind de prima zi geroasa am locuit in casa cu mare teama. In acceptiunea mea, un novice, o constructie pe structura din lemn reprezenta  ceva apropiat de fanarul parintilor, la care copil fiind ma uitam cu groaza de cate ori era furtuna.

    In zilele geroase centrala noastra pe gaze,chiar daca afara sunt -15 grade, nu functioneaza mai mult de o ora,doua in decurs de 12 ore. Costurile cu incalzirea sunt minime, imi aduc aminte cu infrigurare de factura la intretinere cand locuiam la bloc…

    Aerul interior este curat, nu este acelasi aer ca intr-o casa din beton, sau caramida. Acum avem intradevar linistea pe cere ne-am dorit-o.

    Acum dupa mai bine de 2 ani traiti in aceasta casa cu toata convingerea spun ca sotul meu a facut ce-a mai buna alegere.